Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fejkakupunktur lika bra som äkta

Kvinnor som lider av värmevallningar under klimakteriet anser att de blev hjälpta av akupunktur i en studie. Även kvinnorna i en kontrollgrupp som fick fejkade nålstick blev hjälpta. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

SVERIGE

Vittne grep kvinnomisshandlare

En man i 25-årsåldern slog till en jämnårig kvinna på en buss på Hisingen i Göteborg på lördagskvällen. En annan resenär ingrep och vid en hållplats drog han ut våldsverkaren och tryckte ner honom på marken.

Fick fly via balkongerna

En källarbrand med kraftig rökutveckling ledde till att en trappuppgång i ett sexvåningshus i Kista i Norra Stockholm måste utrymmas. En del av de boende kunde inte ta sig ut via trapphuset på grund av röken.

VÄRLDEN

Många drunknade när turistbåt sjönk

Tretton människor dog när en turistbåt sjönk utanför Las Islas den Maíz (Mjasöarna) utanför Nicaraguas karibiska kust. Ombord på båten fanns 32 turister från Centralamerika och USA.

Fejk funkar lika bra som akupunktur

Kvinnor som lider av värmevallningar under klimakteriet anser att de blev hjälpta av akupunktur i en studie. Men även kvinnorna i en kontrollgrupp som fick fejkade nålstick blev hjälpta, skriver Dagens Nyheter.

Annons
Annons
Annons