Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler offer identifierade i Bryssel

Dödssiffran från terrorattackerna i Bryssel stiger och kan stiga ytterligare, enligt den belgiska krismyndigheten. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

SVERIGE Slängde in tårgasgranat på mack

En bensinstation i Öjebyn i Piteå fick utrymmas sedan en man kastat in en tårgasgranat i butiken, skriver Piteå-Tidningen på nätet.(TT)

Fyra skadade efter storbråk

Fyra personer har förts till sjukhus - varav en knivskuren - sedan ett stort slagsmål brutit ut i Kristianstad. Upp till 70 personer har som mest varit inblandade i bråket, enligt polisen.(TT)

VÄRLDEN Många döda i helikopterkrasch

Minst 12 algeriska soldater omkom när deras helikopter kraschade i de södra delarna av landet, uppger landets försvarsminister. Kraschen inträffade nära staden Reggane i provinsen Adrar. Ytterligare två soldater skadades.(TT)

Fler offer identifierade i Bryssel

Dödssiffran från terrorattackerna i Bryssel stiger och kan stiga ytterligare, enligt den belgiska krismyndigheten. Av 31 offer har 28 identifierats - bland dem två svenskar. 16 av de dödade är belgiska medborgare.(TT)

Migrantbåtar stoppade utanför Libyen

Libysk kustbevakning har stoppat tre båtar med 600 flyktingar på väg mot Europa. På båtarna, som upptäcktes utanför Sabratha väster om Tripoli, fanns flera gravida kvinnor.(TT)

Annons
Annons
Annons