Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK-målvakten kritisk – efter derbytavlan

En utspark i ryggen på Erik Björndahl ledde till 1-0-ledning för BK Forward. ÖSK-keepern Oscar Jansson noterades därmed för cupderbyts största tavla.–  Jag tar helt enkelt för lång tid på mig, säger Jansson efter matchen.

Annons

I den åttonde matchminuten, efter ett hemspel från Logi Valgardsson, skickade ÖSK-målvakten Oscar Jansson iväg bollen uppåt i banan – trodde han.

Istället för en lyckad utspark tog bollen i ryggen på en framrusande Erik Björndahl och passerade retligt in bakom Jansson. 1-0 till BK Forward och derbyts största tavla var ett faktum.

Situationen vid BK Forwards 1-0-mål, vad var det som hände?

– Jag ser att han (Erik Björndahl) kommer och jag tänker lägga bollen ut mot Broberg men jag tar helt enkelt för lång tid på mig och då blir det som det blir. Sen tycker jag att bollen tar på handen på honom men domaren tar beslutet att det inte är så och då är det bara för mig att ta ansvar för den situationen, säger Jansson.

Hur påverkade denna situationen resten av matchen, för din del?

– Jag tycker inte att det påverkade mig alls utan annars är det ganska bra men helt klart att det är underkänt för mig vid deras 1-0-mål. Vid deras 2-2-mål är det inte mycket för mig att göra. Emil (Berger) har en fantastisk fot och bollen sitter jättebra, jag trodde att den skulle leta sig över med den dök in fint så det är bara att gratulera honom för det.

Annons
Annons
Annons