Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Yasin i ordkrig med ÖSK-supportrar

ÖSK fick burop efter 1-1 mot Halmstad.Då skrek Ahmed Yasin tillbaka mot några supportrar.- Det är dags för dem att hålla käften nu, säger han till NA.

Annons

ÖSK tog emot nästjumbon Halmstad på Behrn arena men lyckades inte öka avståndet till nästjumbon. I stället slutade mötet 1-1 – och ÖSK är kvar på kvalplats med bara två poängs marginal till nedflyttning.

Efter matchen hamnade mittfältsstjärnan Ahmed Yasin, 24, i ordkrig med ett gäng supportrar som var missnöjda. Yasin skrek tillbaka – och utvecklar efteråt för NA:

- Det var fem-sex pensionärer som tror sig vara experter på fotboll. Jag sa åt dem att komma ner på nästa träning för att visa oss hur man spelar fotboll, säger han.

Var det upprört?

- Det var lite snack. Men de får gärna komma ner i morgon klockan 10.

Mittfältaren vill se en annan attityd från delar av publiken.

- Det är burop åt mig och många andra. Folk som kommer dit borde stå upp och heja på ÖSK, det är därför man är här. Vi behöver inte burop varenda match. Man blir så förbannad. Det är nu vi behöver dem på vår sida, säger han och fortsätter irriterat:

- Det är dags för dem att hålla käften nu. Det är alldeles för många experter, antingen bakom en dator eller på läktaren. Visst gör vi inte en kanonmatch, men det är nu när det går tungt vi behöver alla på vår sida.

Ahmed Yasin spelade på nytt 90 minuter men var inte nöjd med sin insats mot Halmstad.

- Jag fick inte mycket boll och när jag fick den kändes det som julafton för mig. Jag ville gärna ta den med mig och skapa något själv.

Nu åker Yasin iväg på dubbla landskamper med Irak.

- Jag behöver ledighet, men är man fotbollsspelare får man bita i det sura äpplet ibland. Landslaget kommer vid lite fel tidpunkt, jag är aldrig ledig. Men när mitt land vill ha mig är jag tillgänglig till 100 procent.

Annons
Annons
Annons