Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro Hockey sparkar Ridderwall

Örebro Hockey sparkar målvakten Stefan Ridderwall.
– Jag är fortfarande chockad, säger han till NA.

Annons

Stefan Ridderwall blir inte kvar i Örebro. Målvakten har förklarats icke önskvärd och finns inte med i truppen som åker till Ljungby för mötet med Troja i kväll.

– Det är deras beslut och jag kan bara lära mig av det och gå vidare. Men jag tycker att de gör ett misstag. Jag är definitivt ingen sämre målvakt än Tim och Henke, säger Ridderwall som nu kommer träna på egen hand i jakt på en ny klubb.

Vad fick du för motivering?– Jag har varit sjuk ett tag och mina blodvärden har inte varit det bästa. Är det deras motivering så fine, men jag kan garantera att jag orkar spela på den här nivån.

Lars "Mozart" Andersson, assisterande tränare och tidigare sportchef, säger så här om situationen:

– Vi har rekommenderat Stefan att söka en annan klubb eftersom vi kommer satsa på våra andra målvakter. Så länge han inte hittar någon ny klubb kommer vi ta ansvar för honom men han kommer inte vara med och träna med oss.

Var det ett svårt beslut?– Precis som i fallet med Jens så är det aldrig kul att ta de här besluten. Men vi var tvungna att göra på det här viset och förtroendekapitalet fanns inte där, säger ”Mozart”.

I A-truppen ingår nu målvakterna Tim Sandberg och Henrik Lundberg.

Läs mer i fredagens NA, papperstidningen!

Annons
Annons
Annons