Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ceviche på svenska smaker

Annons

4 portioner

Lag:

1 citron, saft och skal

4 msk olivolja

1 msk honung

1/2 vitlöksklyfta, pressad

2 msk hackad dill

1 msk skivad gräslök

Ceviche:

100 g räkor

100 g kräftstjärtar

1/2 gurka, skalad

1 salladslök

8 cocktailtomater

100 g vattenmelon

1 dl matyoghurt

1 msk riven pepparrot

1 tsk honung

salt

Garnering:

12 dillkvistar

1/2 citron, skalet

50 g forellrom

Blanda alla ingredienser till lagen.

Skär gurka, vattenmelon i tärningar, dela tomaterna på längden, strimla salladslöken. Blanda matyoghurt, pepparrot och honung. Smaka av med salt.

Blanda lagen med skaldjuren och grönsakerna. Lägg upp på tallrikar. Klicka på pepparotsyoghurten och garnera med dill, citronskal och forellrom.

Annons
Annons