Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tortilla pizza med kantareller och parmaskinka

Annons

8 portioner

2 stora tortilla bröd

100 g färskost med kantarellsmak

200 g kantareller

1 schalottenlök, finhackad

salt och vitpeppar

100 g riven Västerbottenost eller någon annan lagrad ost. (Det går bra att använda 17% ost för ett magrare alternativ).

6 tunna skivor parmaskinka

färsk timjan

Fräs kantarellerna och schalottenlöken. Bred på färskosten på tortillabröden, lägg på kantarellerna.

Strö över rivna osten och grädda i ugnen på 200 grader cirka åtta minuter.

Dela tortillan i trekanter och lägg på en skiva parmaskinka på varje pizzaslice. Servera gärna med plocksallad och några små kvisttomater.

Den här pizzan har gjort succé hos oss, passar även som förrätt.

Annons
Annons