Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Är hon Sveriges roligaste person?

”Det är inte bara tonåringar som kan vara roliga på Youtube, det är Ylva Hermelin ett bevis på”. Så lyder inledningen på motiveringen till varför Askersundsbon är med och tävlar om att utses till Sveriges roligaste person.

Totalt är det fem personer som gått vidare till final i tävlingen, varav Ylva Hermelin är en. Anledningen är de filmklipp som Hermelin spelar in från sin vardag och publicerar på Facebook och Youtube.

Där får man följa henne och rottweilern Barbro samt deras fiktiva kompis Emma när de gör olika sorters vardagsobservationer. Hon har nominerats av tävlingen av en vän som skriver:

”Jag tycker Ylva förtjänar titeln som Sveriges roligaste, för trots egna bekymmer bjuder hon på sig själv och sprider sin härliga humor som så ofta förgyller mina och min familjs dagar och jag blir trött i smilbanden.”

– Jag skrattar hellre än gråter, även när det kan kännas motigt, säger Ylva Hermelin.

Förutom Sveriges roligaste person finns tävlingskategorierna Sveriges roligaste hus, husdjur och bil.

Tävlingen ”Sveriges Roligaste person” arrangeras av spel- och underhållningssajten Casumo. Under tisdagen avgörs hela tävlingen och vinnaren blir den som lyckats fått ihop flest gillamarkeringar.

Förutom äran och titeln ”Sveriges roligaste” får den som nominerat det vinnande bidraget även 10 000 kronor.

SOFIA GUSTAFSSON

Annons
Annons
Annons