Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maud - årets kvinnliga förebild

På tisdagen uppvaktades Maud Stranneby av länets Centerkvinnor, för att hon är en symbol för driftiga kvinnliga företagare.

Annons

Maud Stranneby fick ta emot årets utmärkelse på Internationella Kvinnodagen av Helena Vilhelmsson  och Hallsbergsordförande Inger Hellqvist.

Det var en överraskad Maud Stranneby som fick ta emot en delegation centerkvinnor med vice förbundsordförande Helena Vilhelmsson i spetsen på tisdagen.

- Det finns inte tillräckligt många kvinnliga företagsledare, men du är en av dem, sa Vilhelmsson när hon överräckte ett diplom till Stranneby.

Centerkvinnorna har de senaste tio åren tagit för vana att uppvakta någon av länets kvinnliga företagare på Internationella Kvinnodagen.

I år hade turen kommit till Maud Stranneby, som i tredje generation, driver Närketryck i Hallsberg.

En uppgift som inte är helt lätt i dagens digitala tillvaro.

- Vi för står att det krävs en hel del kreativitet och idérikedom för det, och det har ju du. Det är viktigt att företagsledare som du får kliva fram i ljuset och visa att kvinnor är bra på att driva företag, tillade Vilhelmsson.

Sedan följde en rundvandring i tryckeriet innan det var dags att fira utmärkelsen med att hugga in på Centerkvinnornas tårta.

Annons
Annons
Annons