Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Ekokem fick ta emot Activadraken

Ekokem har fått priset Activadraken. Utmärkelsen delades på onsdagens företagsfrukost i Folkets hus.

Pristagare. Ekokem har fått utmärkelsen Activadraken. Ingela Dahn, Mikael Hallberg och Sanel Besic var glada för priset.

Stiftelsen Activa arbetar för att arbetslösa personer som har funktionsnedsättning och/eller långvarig ohälsa ska kunna nå ut i utbildning eller arbete.

– Det viktigaste för oss är att hitta arbetsgivare som öppnar sin verksamhet. Därför skapade vi för ett antal år sedan en utmärkelse som vi ger till arbetsgivare som en uppmuntran och för att visa att de är en förebild, sa Örjan Samuelsson, verksamhetschef på stiftelsen Activa.

På onsdagsmorgonen tilldelades Ekokem AB, tidigare Sakab, priset i Kumla. På plats från Ekokem fanns Ingela Dahn som jobbar med import och export, Mikael Hallberg som är kundservice- och logistikchef, och Sanel Besic som anställts på Ekokem genom Activa.

– Jag tycker att det är riktigt roligt och lärorikt. Jag får jobba med allt administrativt, säger Sanel, som började på företaget för snart två år sedan.

Ingela, som är hans handledare, berömmer hans jobb.

– Sanel gör ett enormt jobb. Visst tar det lite tid och energi som handledare, men det är det värt. Det är jättekul att hjälpa en människa att utvecklas, säger hon.

– Vi har gjort en resa tillsammans. Hela avdelningen och hela företaget har utvecklats, säger Mikael.

Annons
Annons
Annons