Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Årets första möte för PRO Laxå-Röfors

Årets första medlemsmöte i PRO Laxå-Röfors samlade trots det kalla vintervädret 70 besökare.

Genuin dragspelsmusik. Medlemmarna i Mariestads Dragspelsklubb fick många lovord från ähörarna som samlats till PRO Laxå-Röfors första medlemsmöte för året. Foto: Privat.

Mariestads Dragspelsklubb stod för underhållning. Det var traditionsenligt skinksmörgås till kaffet på januarimötet. Efter fikapausen avtackades kaffekommittén.

Två nya medlemmar hälsades välkomna. Föreningen har nu 517 medlemmar. Konsumentombuden Maud Wohlander och Marianne Lundgren presenterade resultatet av PRO:s prisundersökning i oktober 2015. ICA Laxå var den affär som var näst billigast bland småbutiker i distriktet på de utvalda varorna. Konsumentkommittén i PRO-distriktet Örebro län har tagit fram en konsumentkalender som förutom att varje månad ge goda råd innehåller bland annat konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen samt distans- och hemförsäljningslagen. Skriften finns på Örebrodistriktets hemsida www.pro.se/orebro .

Aktiviteter som startar eller har startat i år uppdaterades. Där finns till exempel bingo, boccia, seniordans, linedance, qigong, datautbildning, scrapbooking, snickarboa, sånggrupp. Passion för hela livet samt en landskapscirkel om Värmland, Margareta Lindh berättade om resor bland annat en resa till Malta i början av september. Som vanligt avslutades mötet med lottdragning.

Nästa möte blir den 11 februari kl 14 och då medverkar Trivselsångarna från Örebro.

Alice Sandström- ordförande för PRO Laxå-Röfors, som inlett det nya mötesåret.

Annons
Annons
Annons