Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

Anders Olsson med när näringslivsdag ordnas

Det ska bli en heldag i näringslivets tecken på torsdag den 28 janauri. Med företagsfrukost, prisutdelningar, föreläsning samt middag på stadshotellet på kvällen.

Handikappsimmaren Anders Olsson ska berätta om sitt idrottande när det är näringslivsdag i Lindesberg.

– Dagen inleds med företagsfrukost som vi brukar arrangera med jämna mellanrum i Lindesberg, berättar Anne Resare, samordnare på kommunens näringslivsenhet.

Då bjuds det på musikunderhållning, kommuninformation samt att Roger Hjälm som driver Sjökrogen Katrinelund berättar om sitt företagande under rubriken ”Min väg till att våga ta beslut”.

– Dessutom ska vi uppmärksamma våra tre Gasellföretag som Dagens industri har utsett.

Dessa företag är Lindesbergs Bygg AB, Jardlers Åkeri AB och Lindesbergs Grus och Maskin AB.

Därefter ska Anders Olsson, som tillhör världseliten i handikappsimning, ge en inspirationsföreläsning. ”Det finns ingen gräns” är titeln på hans föreläsning som handlar om mod och om Olssons egen väg till elitnivå i simning, en väg som har varit fylld av olyckliga omständigheter och utmaningar.

Såväl frukost som föreläsningen med Olsson sker i Lindesberg arena. Att närvara är gratis men föranmälan till kommunen krävs.

På kvällen fortsätter näringslivsfokuset med en företagsmiddag på Lindesbergs stadshotell. Det blir mingel, underhållning samt prisutdelningar knutet till aktörer i det lokala näringslivet.

Annons
Annons
Annons