Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Annons

NA-tv: Munspelsskola med Per Fritzell

På företagsmiddagen på stadshotellet delades priser ut till företag och till årets eldsjäl. Och så hade Per Fritzell munsspelsskola med samtliga middagsgäster.

Årets eldsjäl 2016. Björn Nyberg från judoklubben uppvaktades med denna hedersgåva i samband med företagsmiddagen på Lindesbergs stadshotell.

En trerättersmeny med bland annat ibericogris stod på menyn för kvällen.

- Det är köttet från en spansk gris som äter ekollon. Det ger en nötkaraktär i smaken på köttet, berättade kökschef Patrik Nyberg.

För kvällens underhållning stod Per Fritzell. Bland annat hade Per Fritzell munspelsskola med samtliga middagsgäster (se NA-filmen ovan).

Och trollerier bjöd trollkarlen Niclas Jacobsson på. Till exempel skar han med en kökskniv i armen på Anne Resare, samordnare på näringslivskontoret.

Och så delades priser och hedersutmärkelser ut.

Årets Företagare blev Johan Svensson och Jonas Blom med företaget Lindesbergs Bygg AB. Pristagarna var dock ej på plats under middagen men hyllades likafullt hjärtligt av Företagarna Bergslagen och övriga närvarande.

Kommunens hedersutmärkelse gick till Cecilia Jeffner, vd på Bergslagens Sparbank. Inte heller hon hade möjlighet att delta på middagen.

På plats vid middagsbordet fanns däremot Björn Nyberg från Frövi judoklubb. Och han uppvaktades med priset Årets eldsjäl 2016.

– Björn har ett stort driv och engagemang och har varit med och satt Lindesberg på Europas idrottskarta, sade Merit Israelsson, näringslivschef på Lindesbergs kommun, i samband med prisutdelningen.

Ett flertal andra personer uppmärksammades också med blommor för förtjänstfulla insatser under kvällen.

Kökschef Patrik Nyberg lägger sista handel på desserten till middagen, chokladmousse med färska bär och bärsås.

Trolleritrick, blodiga sådana, med trollkarlen Niclas Jacobsson. Anne Resare är

Annons
Annons