Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Traditionell smörgåstårta med kött

Annons

4 skivor hönökaka eller landgångsbröd

1 dl majonnäs, 40 %

2 dl lättcrème fraiche

200 g rökt skinka

100 g färdigstekt rostbiff

100 g mjuk leverpastej

3 msk pickels

Till garnering:

rökt skinka, rostbiff, olika salladsblad, körsbärstomater, gurka, örter, melon och jordgubbar

1. Kantskär brödet. Blanda samman majonnäs och lättcrème fraiche.

2. Första lagret: Några matskedar majonnäsblandning smaksatt med finstrimlad rökt skinka.

3. Andra lagret: Några matskedar majonnäsblandning smaksatt med finstrimlad rostbiff.

4. Tredje lagret: Några matskedar majonnäsblandning smaksatt med mosad leverpastej och finhackad pickels.

5. Täck tårtan med resterande majonnäsblandning och garnera med späda salladsblad, skivad rökt skinka och rostbiff i mindre bitar, grönsaker och frukt.

Annons
Annons