Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chokladformar med maränger grädde och hallon

Annons

0 portioner

Ser otroligt proffsigt ut men är enkelt att göra.

175 g mörk blockchoklad

68 pappersformar, helst för

större muffins, annars 1216

dubbla vanliga bullformar

Fyllning:

300 g frysta eller färska hllon

1216 maränger

3 dl vispgrädde

1 msk vaniljsocker

Tina hallonen om de är frysta och smält chokladen i ett vattenbad.

Ställ pappersformarna på en bricka. Pensla dem invändigt med chokladen och ställ in i kyl att stelna. Tag ut dem och pensla dem en andra gång, var nog med kanten andra gången. Ställ formarna kallt i minst 1 timme. Lossa sedan formarna från pappret.

Krossa marängerna lätt. Vispa grädde och smaksätt den med vaniljsocker. Vänd ner maränger och hallon i grädden. Fyll formarna med blandningen.

Annons
Annons