Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pagrotskys kanapé

Annons

6 portioner

100 g kallrökt skivad lax

1 1/2 dl crème fraiche

3 msk majonnäs

2 msk riven pepparrot

1 päron

2 msk finskuren gräslök

salt och peppar

4 skivor kavring

smör

Garnering:

24 stora skalade räkor

4 msk löjrom

gräslöksstrån

Skär laxen i 1/2 centimeter stora kuber. Blanda crème fraiche, majonnäs och pepparrot.

Skala och kärna ur päronet, skär det i 1/2 centimeter stora kuber. Blanda ned lax, päron och finskuren gräslök i majonnäs-blandningen. Salta och peppra.

Bred smör på kavringen och skär bort kanterna. Lägg på laxblandningen.

Garnera med räkor. Förgyll med en klick löjrom på toppen och några gräslöksstrån. (PM)

Annons
Annons