Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kycklingklubbor med dipp

Annons

4 portioner

4 färska kycklingklubbor,

ca 900 g

6-8 stora potatisar

3 msk smör- och rapsolja

1½ tsk salt

1 msk kinesisk soja

1 krm svartpeppar

Sötstarka dippen:

2 dl lätt crème fraiche

ev 1 pressad vitlöksklyfta

2 krm salt

1-2 msk sweet chilisås

Sätt ugnen på 175 grader. Dela kycklingklubborna. Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Lägg potatis och kyckling på en plåt med bakplåtspapper. Pensla allt med smör- och rapsolja och krydda med salt. Pensla dessutom kycklingen med soja och krydda den med peppar. Stek i mitten av ugnen cirka 40 minuter. Rör ihop dippen. Servera med grönsaker.

Annons
Annons