Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hemgjord ravioli med ricotta och spenat

Annons

0 portioner

2 vitlöksklyftor, skivade

2 schalottenlökar, skivad

2 msk smör

300 g frusen spenat

salt och peppar

200 g ricottaost

1 sats färsk pasta

Fräs vitlök och lök i smöret tills de är mjuka. Tillsätt spenaten och rör runt tills den tinat och vätskan kokat bort. Smaka upp med salt och peppar. Dra åt sidan och blanda ihop med ricotta.

Skär ut kvadrater på 5x5 cm av pastadegen och lägg en klick fyllning på varje. Pensla med ägg runt kanterna och lägg på ett ark ytterligare. Kläm fast med gaffel runt om så att den fastnar ordentligt. Låt torka någon halvtimme innan kokning. Koka tills kuddarna flyter upp.

Annons
Annons