Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riktiga påskägg

Annons

4 portioner

4-6 ägg

Till garnering 1:

2 msk majonnäs

1 krm curry

1 knivsudd cayennepeppar

löksill

rödlök

Till garnering 2:

2 msk majonnäs

1 tsk finhackad timjan

löksill

timjan till garnering

Till garnering 3:

2 msk majonnäs

1 pressad vitlöksklyfta

löksill

bladpersilja

Till garnering 4:

2 msk majonnäs

1 tsk chilisås (tomatbaserad)

kräftstjärtar

dill

Hårdkoka äggen, det vill säga sjud dem i åtta minuter. Kyl äggen i kallt vatten, skala och dela dem på längden.

Blanda majonnäs och kryddor var för sig. Här får vi ut fyra sorter, varav tre toppas med sill och en med kräftstjärtar.

Annons
Annons