Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vegetariska tunnbrödsrullar

Annons

4 portioner

4 mjuka tunnbröd (halvmånar)

blandade salladsblad

1 röd paprika

1 röd lök

16-20 shitakesvampar

2 tomater

olivolja

salt och vitpeppar

Dressing:

4 msk majonnäs

3 msk crème fraiche

1 msk ljus, fransk senap

2 msk kapris

10 basilikablad

1 nypa svartpeppar

Lägg ingredienserna till dressingen i en mixer och kör samman till slät dressing. Utan mixer hackas kapris och basilika med kniv och dressingen vispas ihop.

Ansa svampen och dela större exemplar i bitar. Stek svampen i olivolja. Salta och peppra lätt.

Lägg ut mjukt tunnbröd på arbetsbänken. Lägg sallad, strimlad paprika, klyftor av röd lök och tomat samt svamp i en liten hög mitt på brödet. Ringla över lite dressing.

Vik upp den rundade sidan av brödet först och därefter de båda flikarna på ömse sidor om fyllningen. Res upp tunnbrödsrullen och placera den i ett glas för att undvika att den öppnar sig. Avsluta med att droppa lite dressing på grönsakerna som sticker ut och garnera gärna med färsk basilika.

Annons
Annons