Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

15 minuter powerplay - Lindlöven mållöst ändå

15 minuters speltid totalt i powerplay. Ändå blev Lindlöven nollat av Arboga.

Annons

Det small direkt i Lindehov – bokstavligen. 1.24 hade gått när Arbogabacken William Kaijser delade ut en tackling som tog illa på Lindlövens Felix Scharnke. Lindlövencentern blev liggande, till synes groggy, men kunde ändå till slut spela vidare. Det fick däremot inte William Kaijser som ådrog sig ett matchstraff för checking to the head.

Men Lindölöven var aldrig nära att utnyttja det fem minuter långa numerära överläget. Och det var egentligen aldrig riktigt nära mål över huvud taget i den första perioden.

I stället började målen falla i andra perioden och det från Arboga. Först 1-0, direkt på vunnen tekning av Niklas RIgelius. Och inte ens sex minuter spelade var det 2-0 till gästerna sedan Roman Semjonov hittat rätt bakom Lindlövenmålvakten Mattias Pettersson.

Hemmalaget hade svårt att få till det. Fick ändå sina möjligheter, inte minst i form av flera numera underlägen. Totalt 15 minuter spelade Lindlöven med en man mer. Ändå inte ett mål framåt. Lindlöven fick aldrig hål på duktige Arbogamålvakten Alfons Fallqvist och matchen slutade till sist 3-0, sista målet i tom kasse från André Astley Rydberg.

Därmed spetsas fortsättningsserien till ordentligt. Lindlöven toppar tabellen fortfarande, men bara en poäng före Forshaga. Skövde och Arboga, tre och fyra i tabellen, är dessutom bara två poäng bakom.

NA:s David Hellsing var på plats i Lindehov. Då kan du l äsa mer torsdagens NA, papperstidningen! Den kommer du också kunna köpa som e-tidning här intill!

Annons
Annons
Annons