Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Ajdarevic: "Jag vill spela"

Astrit Ajdarevic gjorde tre mål på 38 minuter och var hetast i allsvenskan. Trots den tidiga succén har jättetalangen fortfarande inte fått spela en hemmamatch från start.

Bild: Kicki Nilsson

Annons

 – Det hoppas jag få göra nu. Jag vet vad jag kan, säger han. 

20-åringen från Kosovo svarade för en av ÖSK:s mest lyckade debuter i klubbens historia.

I sitt första inhopp sköt han 3–3 borta mot Elfsborg och räddade en poäng. När serien vände i omgången efter hoppade han in tidigt och svarade för ytterligare två nya mål.

Bortsett från en fixad frispark som Nordin Gerzic sänkte AIK med har det sedan varit tyst kring Astrit Ajdarevic.

Annons

Annons

Tippas ersätta Bedoya

Många trodde säkert att han skulle ersätta Magnus Kihlberg borta mot Halmstad. Det blev Per Johansson. Ännu fler tror säkert att han tar Alejandro Bedoyas plats i kväll. Ingen vet än.

– Vi får se, det känns bra för egen del i alla fall. Jag vill spela och hoppas få göra det. Men vill Sixten att jag ska börja på bänken är jag redo för det också, säger Ajdarevic, som bara börjat en match från start.

– Borta mot Mjällby. Då förlorade vi. Nu vill jag börja från start i en hemmamatch och få vinna. Jag känner mig allt starkare i kroppen och vet vad jag kan. När jag är hundra procent är jag riktigt bra.

Är du hundra procent nu?

– Det är svårt att uppskatta. Det handlar om att få spela mycket och känna sig fram.

Är det en fördel eller nackdel nu att du fick den magiska starten som du fick?

– Bara en fördel. Jag är otroligt glad att jag fick hjälpa laget till de här poängen mot Elfsborg. Det är viktigast av allt. Nu vill jag fortsätta att visa publiken i Örebro vad jag kan. Det vore otroligt roligt att få spela en första hemmamatch från start.

Matchguide

Vad: ÖSK-Gefle.


När: Klockan 19.00.


Var: Behrn arena.


Följ matchen: Rapporteringen börjar en timme före avspark på na.se.

Annons


Johan Arvidsson

019-15 53 54
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy