Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Nu ska "JW" steka Rögle

Hatet, drivet och jakten förde honom till ett nytt liv. Johan Sjödell–Wiklander bytte namn och blev ”JW” på riktigt. I kväll gör han premiär i galaföreställningen ”Snabba kassar”.

Conny Strömberg, Johan Wiklander och Henrik Löwdahl får huvudrollen i kväll i Snabba kassar.

Bild: Pavel Koubek

Annons

Bor du i Örebro? Grattis! 19.00 i kväll är det premiär för den förväntade storsuccén ”Snabba kassar”. På en hockeyarena när dig. Med Örebro Hockeys succékedja i huvudrollen.

NA tog de tre stjärnorna som redan fixat snabba cash och pratade snabba kassar. Trion som vet vad aldrig fucka upp innebär. I centrum en 29-årig skyttekung från Stockholm.

Vann 1,4 miljoner på poker”JW” kallad. Med en fallenhet för det lite finare i livet. Och en känsla för att dra in snabba pengar. NA har tidigare berättat om Johan Sjödell-Wiklanders pokervinst på 1,4 miljoner kronor. Inför kvalseriepremiären mot Rögle lägger han korten på bordet.

– Jag har aldrig blivit kallad ”JW” förrän i samband med en träning med Örebro. Då skrek Peter Andersson plötsligt ”JW!!!” till mig. Sedan hängde alla efter. Först gillade jag det inte, men nu bryr jag mig inte längre.

Annons

Annons

Bytte namnDet många har missat sedan förra sommaren är att Johan Sjödell-Wiklander bytt namn. Ett giftemål gjorde honom ännu giftigare och ännu mer lik ”JW”.

– Jag heter bara Johan Wiklander numera, så det är klart att det blir ännu mer ”JW” över det. Och jag gillar både boken och filmen Snabba cash. Filmer som utspelar sig i den undre världen är ofta bra.

"En riktig stekare"I samband med NA:s fotografering, där Wiklander får kedjekompisarna Conny Strömberg och Henrik Löwdahl intill sig haglar stekar-pikarna.

– Om det är någon i laget som passar i den här rollen är det Wiklander. Han är en riktigt stekare, säger Löwdahl.

– Han försöker i alla fall att vara en. Han har det liksom i sig, fortsätter Strömberg.

Kläder för 25 000 kronor i månaden– Äh, jag är inte alls lika noga med hur jag klär mig längre. Det är klart att det är roligt att klä upp sig för särskilda sammanhang. Men jag kan även glida runt i mjukisbrallor i tre veckor. Mitt klädkonto går inte att jämföra med Conny Strömbergs. Hans är ruggigt och ligger på 25 000 kronor i månaden numera.

– Jo, men jag byter ut hela min garderob just nu. Jag har ju aldrig varit intresserad på det här sättet tidigare,.

Läs hela intervjun och mycket mer inför kvällens kvalseriepremiär i måndagens NA, papperstidningen!

Annons

Orginalet.


Johan Arvidsson

019-15 53 54
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy