Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Mardrömsminuter bakom ÖSK Ungdoms fiasko

Det blev ingen rolig division-2 premiär för ÖSK Ungdom.  Tolv katastrofala minuter mot Ytterby innebar förlust. – Vi bjuder bort segern, säger tränaren Håkan Juhlin efter 2–5 (2–3).

Bild: Kicki Nilsson

Annons

Fedja Jelecak såg med sina två mål till att ÖSK Ungdom satte sig i förarsätet i premiären mot Ytterby. Det första målet slog han in via en stolpretur och när gästerna kort därefter kvitterade svarade han genom att ge ÖSK ledningen på nytt efter en straff.

Så långt var allt enligt planerna.

– Då var vi det klart bättre laget och verkade ha koll på det, säger Juhlin.

Annons

Men det skulle förändras rejält. Strax innan paus tappade laget ledningen via två snabba baklängesmål. Och när ÖSK-killarna skulle gå ut och kämpa sig tillbaka in i matchen small det till igen. Två nya baklängesmål innan den andra halvleken hade hunnit bli fem minuter gammal.

Annons


"Går bara inte"

– Det går bara inte. Ett par av målen är i princip självmål och då vinner man inte matchen, säger Juhlin.

Nämnde Jelecak är den enda ÖSK-are som kan kvittera ut något som ens liknar ett godkänt betyg.

– Alla förluster känns onödiga men det här bjuder vi verkligen bort. Nu måste vi jobba med försvarsspelet i veckan, säger Håkan Juhlin.


Johan Tollén

019-15 50 64
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy