Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Oskar klar för Karlslund

Han har spelat allsvenskt för ÖSK men väljer nu att gå tillbaka till moderklubben.
Oskar Johansson, 20, är klar för Karlslund.
– Jag är och kommer alltid vara karlslundare, säger han.

Andreas Levi välkomnar nyförvärvet Oskar Johansson (till höger).

Bild: Privat

Annons

Under säsongen 2008 fick den lovande mittbacken debutera för ÖSK i allsvenskan. Han spåddes en lysande framtid men verkligheten har blivit en annan. Mycket på grund av skador och sjukdomar. Kanske kan Oskar Johansson få en nystart i karriären när han nu vänder hem till klubben i sitt hjärta.

– Ska bli roligt att få spela under en så bra tränare som Rickard Nilsson igen. Hoppas också jag kan hjälpa klubben tillbaka till att bli Örebros ”andra” lag igen. Som vi faktiskt var när jag spelade sist i klubben, säger Oskar Johansson.

Annons

Annons


"Älskar Karlslund"

Karlslund har siktet inställt på att gå upp från division tre och värvningen gör att det ser ännu bättre ut inför fortsättningen.

– Ett sånt här nyförvärv stämmer in till hundra procent i våra långsiktiga planer för seniorverksamheten. Han älskar Karlslund och vill helst av allt tillbaka hit, nu när det blev som det blev i ÖSK, säger klubbens kanslichef Andreas Levi som tror mycket på sitt nyförvärv.

– Han är fortfarande ung, bara 20 år. Han har erfarenheter från Allsvenskan och juniorlandslag och kan fortfarande bli en klasspelare. Det handlar bara om vad han själv vill.


Johan Tollén

019-15 50 64
johan.tollen@na.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan