Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Våga klä dig som du vill

Örebro. Många människor följer trender och mode och investerar i klädesplagg och smycken från de stora kedjorna som H, Ginatricot, Bik Bok och Cubus, men hur många klär sig egentligen som de vill? En stil kan vara så mycket mer än tyg och färger. Det kan vara ett sätt att uttrycka sin personlighet, sin åsikt och sin smak, men hur många vågar ha en egen stil?

Annons

I dagens samhälle matas vi dagligen med bilder av vad som är inne, vad som är accepterat och hur vi ska se ut vilket görs till ett ideal som många följer men hur många trivs egentligen i detta?

Annons

Jag hör ofta kommentarer om att mina bekanta vill bära annorlunda kläder än de gör men vågar inte. Varför ska vi inte våga vara som vi vill? Varför ska vi inte bestämma själva hur vi vill klä oss? Vem är vi rädda för? Oss själva, våra vänner eller de vi inte känner?

Min vän som har en speciell stil får ofta undrande blickar. Folk förstår sig inte på hennes rosa hår eller stora klänningar men hon bryr sig inte för hon trivs. Varför ska hon ens få blickarna? Hon är en människa som uttrycker sig genom kläder och smycken. Det anser jag är precis samma sak som att uttrycka sig genom konst eller musik bara att det blir mer offentligt vid första anblicken.

Sluta blicka eller kommentera andras stil så kanske fler vågar klä sig som de vill. Och du! Du kan visst bära den där tröjan som fortfarande ligger i byrålådan. Gillar du den så spelar det ingen roll vad andra tycker. Du är unik som person och ingen är som du. Varför ska du passa in i mängden om du egentligen inte vill?

Örebro

”Linda”

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy