Annons

Annons

Annons

Nora

Öppet möte om Noras framtid

Nu bjuder Nora Rotaryklubb in till ett öppet möte om Noras framtid. Tanken är att spåna fram idéer, visioner och tankar för att locka ännu fler till Nora.

Det blir Rotarymedlemmen och Norabon Janerik Gidlund som kommer att ge en inledande introduktion och släppa loss ett samtal om framtidsfrågor, visioner och tankar om Nora. Han var tidigare rektor för universitetet i Örebro och sommarboende i bygden i många år innan han för några år sedan blev Norabo för gott.

Det öppna mötet hålls i Stadshotellets festvåning på måndag och riktar sig till alla som är intresserade av Noras framtid, aktiva partipolitiska företrädare, företagare, föreningsmedlemmar.

Annons

Annons

Förra gången Rotary ordnade ett öppet möte var med den välkände kommunpolitikern Stig Henriksson i Fagersta som berättade hur man fick fart på en kommun. Nu är det dags igen och denna gång handlar det om Nora under rubriken ”Nora kan bättre”.

Janerik Gidlund kommer ursprungligen från Ångermanland, är statsvetare och tidigare professor i offentlig förvaltning med specialinriktad på regional politik vid Umeå Universitet. Han har också politisk bakgrund som socialdemokrat och ordförande i kommunfullmäktige i Umeå på 1980-talet.


Thomas Eriksson

019-15 54 53
thomas.eriksson@na.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan