Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Nio (!) backar klara för Lindlöven

En, två eller tre spelare att presentera, kanske?Lindlöven slog på stora trumman genom att offentliggöra nio backar samtidigt. 

Bild: Veronika Ljung-nielsen

Annons

Ettan kom, tvåan kom, trean kom ... ja, det gjorde nian också. Lindlöven tog möjligheten att presentera hela sin backbesättning för kommande säsong i ett pressmeddelande, och fem av de som ska sköta de defensiva uppgifterna är nyförvärv. 

David Berg, 22, återvänder till Lindlöven efter en säsong i Mörrum. Daniel Henningsson, 20, bördig från Lindesberg, kommer närmast från spel i Södertäljes J18-, J20- och A-lag. Emil Karlsson, 19, ansluter från Vita Hästens J20-lag. 22-årige Hampus Gustavsson värvas från Arboga. Sist men inte minst: Linus Carlsson, 19, som spelat i Leksands J18- och J20-lag de fyra senaste säsongerna. 

Annons

Annons

Sedan har Rasmus Rundgren, Henrik Warman, Mattias Morén och Anders Gunnarsson förlängt sina kontrakt med Lindesbergsklubben över 2015-2016. 

Lindlöven, som spelar i hockeyettan västra tillsammans med ärkerivalen Kumla, kommer i höst att tränas av finske Jussi Salo. 


David Flatbacke-Karlsson

019-15 50 60
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy