Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

En ny istid väntar och då behövs kärnkraften

Örebro. Vi går mot en ny istid, som beräknas pågå 2030-2045. Istiden inleds alltså redan om cirka 15 år, och orsaken enligt eniga forskare är reducerad solaktivitet under den period som istiden pågår. Därmed kan vi konstatera att det är solen och andra naturliga omständigheter som styr vårt klimat och inte en massa självutnämnda förståsigpåare med klimatstämpel.

Annons

Lägg nu ner alla diskussioner om global uppvärmning, när det i själva verket är en istid som står för dörren. Det är dags att slå igen alla kommunala så kallade klimatkontor som bildats i tron att det är lokala så kallade klimataktivister som styr vårt klimat och att man genom att strö skattemedel över dessa aktörer påverkar klimatet. Hur mycket ska ni satsa av skattemedel för att påverka solen?

Annons

Ska verkligen kärnkraften avvecklas då ett enormt uppvärmningsbehov står för dörren. Under en istid blåser det inte särskilt mycket, så vindkraftverken kommer med stor sannolikhet att stå stilla. Solen erbjuder minskad aktivitet så solenergin kommer inte att kunna ge särskilt mycket.

Bidrag till länder som anser sig kunna bli särskilt utsatta för global uppvärmning ska omgående upphöra, då istiden sannolikt eliminerar alla påstådda framtida umbäranden som våra skattepengar skulle kunna lindra.

Miljöpartiet kom in i riksdagen via diskutabla påståenden om säldöden. Nu har man kommit in i regeringen via diskutabla påståenden om klimatet. Emedan påståenden om den globala uppvärmningen utgjort ett viktigt incitament för valutgången, torde det nu, när det visar sig att det i stället är istiden som nalkas, vara dags för nyval.

Örebro


”REMUS”

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy