Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Tuffa avstängningar mot Häcken: "Surt"

Ny ödesmatch på lördag.Då saknar ÖSK två avstängda startspelare.- Det är surt, säger Eidur Sigurbjörnsson.

Annons

Eidur Sigurbjörnsson är given i ÖSK:s mittlås tillsammans med Erik Moberg. Islänningen har spelat varenda match förutom den i Borås mot Elfsborg då han var avstängd.

Men på lördag får Sigurbjörnsson sitta vid sidan igen.

Det gula kortet på Örjans Vall var mittbackens sjätte varning för säsongen – och därmed är han avstängd när Häcken kommer på besök.

Annons

- Det blev en konstig varning. Jag fastnade i marken och han ryckte i väg. Det är surt, säger Eidur om duellen med rivige anfallaren James Keene i första halvlek.

Annons

Nyförvärvet Astrit Ajdarevic hade fem gula kort med sig från sejouren i Helsingborg. På Örjans Vall kom ännu en varning och även Astrit är nu avstängd mot Häcken.

- Jag och Astrit är borta men grabbarna klarar sig. Det ska inte göra något, säger Sigurbjörnsson.

Men du har ändå spelat varje match när du varit tillgänglig?- Ja, men Christoffer Wiktorsson har gjort det väldigt bra när han kommit in så det ska inte vara någon fara.

- Man vill alltid spela men , som sagt, Wiktorsson är bra. Vi är många andra som kan ersätta Astrit också så det tror jag inte blir några problem.

Den 25-årige islänningen var besviken över 2-2 mot i ångestmötet med Halmstad – och i synnerhet insatsen vid Antonio Rojas poängräddande kvittering med en halvtimme kvar.

- Bollen kom in på James Keene som la ut den till någon som fick jätteträff…det var ganska många misstag som ledde till det målet.

ÖSK är kvar under nedflyttningsstrecket.

- Vi kom hit för tre poäng men tyvärr släppte vi in två billiga mål. Vi hade många chanser och borde ha vunnit matchen, säger han. Personligen är jag jättebesviken, säger Eidur Sigurbjörnsson.


Jimmie Larsson

019-15 53 61
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy