Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nu öppnar Handelsbanken i Nora

Nu öppnar Handelsbanken sitt nya Norakontor. Enmanskontoret är en början för att se vilken potential som finns att utöka.

Thomas Falk öppnar Handelsbankens nya kontor i Nora.

Bild: Malin Flink

Annons

Handelsbankens nya Norakontor är en liten filial till Lindesbergskontoret och bemannas därifrån.

– Vi kommer att ha öppet tisdag och torsdag 11–18. Tanken är att vi ska besöka företagskunder på förmiddagarna, berättar Thomas Falk som ansvarar för Norakontoret.

Kunderna kan få hjälp med alla typer av bankärenden utom kontanthantering och bankfack.

– Vi kommer att försöka ha kalendern fulltecknad med tidsbokade möten och kan kanske inte hjälpa alla kunder direkt men erbjuder alltid ett bokat möte längre fram.

Annons

Annons

Thomas Falk berättar att Norakontoret blir en typ av mötesplats som Handelsbanken testat bland annat i storstäder, men det här blir det första kontoret av det slaget här i närheten.

– Det är ett sätt att känna av marknaden för att se om det finns potential att på sikt öppna ett större kontor, säger han.

Handelsbanken har inte haft något kontor i Nora tidigare, och de senaste åren har Bergslagens sparbank varit enda bank med kontor här.

– Vi ser Nora som en attraktiv marknad, där vi vill finnas både för befintliga kunder och för nya, säger Thomas Falk.

– Nu ska det bli spännande att äntligen få öppna.


Malin Flink

019-15 54 52
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy