Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

I sommar kan du lära dig poledance i Örebro

Snart kan du lära dig poledance I Örebro. I juli öppnar Flow sin nya lokal på Fredsgatan.

Annons

Men först ska den gamla körskolan "Mitt i stan" renoveras.

- Vi gör om allt där inne, och så ska vi ju få in stängerna såklart, säger Ida Rosén som är en av grundarna och huvudinstruktörerna i Flow tillsammans med kollegan Sara Lumholdt.

Poledance är en träningsform som ökar i intresse. Men möjligheten att lära sig har funnits i Örebro sedan tidigare.

Annons

- Vi har haft ett samarbete med en dansskola, men nu har vi valt att avsluta det och satsa själva istället, säger Ida Rosén.

Annons

Och intresset för nylanseringen har varit enormt. Flow publicerade ett inlägg på sin Facebook-sida för ungefär en månad sedan, och när Ida Rosén kollar inlägget när NA ringer har det fått över 600 kommentarer.

- Det känns jätteroligt att intresset är så stort. Flera av våra klasser är redan fullbokade, så nu sitter vi och planerar för hur vi ska få till fler platser. Det känns som att poledance varit efterlängtat i Örebro.

Det krävs heller inga förkunskaper. Många som börjar träna poledance hos Flow har aldrig gjort det förut, och kanske inte tränar alls, förklarar Ida Rosén.

- De kommer för att de vill testa något nytt, och jag kan känna själv som kvinna i 30-årsåldern att det inte finns så många alternativ till aktivitet för mig där jag samtidigt får röra på mig. Poledance blir både en träning och något roligt, som en hobby.


Alexander Lindhe

alexander.lindhe@na.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy