Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

NA-tv: Äntligen - här skjuter stjärnan Kif till seger

Kif hade inte tagit en seger sedan matchen mot Kristianstad i damallsvenskans tredje omgång. Den första maj. Mot Kvarnsveden bröts den olycksaliga segern, när Kif kunde vinna med 1–0.Se matchbilder och målet i NA-tv ovan.

Kif Örebro hade inte vunnit sedan den första maj, eller på sex matcher, om ni hellre vill. Mot Kvarnsveden bröts äntligen mardrömstrenden, när Kif rättvist kunde vinna, till slut.

Annons

Annons

Kritiserade anfallaren Melissa Tancredi blev matchhjälte och gjorde matchens enda mål i den 23:e matchminuten, på passning från Ogonna Chukwudi, Målet var hennes tredje den här säsongen.

I den andra halvleken hade båda lag varsin boll i ribban, men Kif höll undan trots hårt tryck från Kvarnsveden i slutminuterna. Och när domaren satte pipan i munnen och blåste av matchen i den 95:e minuten kunde Kif äntligen se sig själva som vinnare igen. Efter knappt två månader.


NA hade reporter Eric Fielder på plats i Borlänge. Läs mer om matchen i morgondagens papperstidning samt här på webben senare under kvällen!


Martin Löf Nyqvist

019-15 50 60
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy