Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

"Behrn arena har blivit en trygg arena"

Söndagens toppmöte mellan ÖSK och AIK blir en publikfest.– Man tror lätt att Stockholmslagen skrämmer bort publik, men vi upplever att Behrn arena blivit en trygg arena, säger Erik Wärlegård, kommunikationsansvarig och SLO i ÖSK.

Bild: Robban Andersson

Annons

Troligtvis blir det en publiksiffra på över 10 000 personer.

– Vi passerade 8 000 sålda biljetter i morse och det tickar på hela tiden. Och vi vet att det brukar ta fart ganska rejält de sista dagarna. Så var det mot Malmö. Så vi hoppas på en bra bit över 10 000, säger Erik Wärlegård.

ÖSK och AIK möttes i slutomgången förra året.

– Då kom 10 293 åskådare. Slår vi den siffran är vi nöjda.

Annons

Familjeläktaren är redan slutsåld.

Annons

– Det har varit vår mest populära läktare hela året och den sålde slut i onsdags. Det är superkul. Man tror lätt att Stockholmslagen skrämmer bort publik, men vi upplever att Behrn arena är en trygg arena.Upplever ni att ni har ett bra bemötande av bortasupportrar?

– Ja, vårt förhållningssätt är att de är lika bidragande till festen som hemmapubliken. Ju bättre stämning, desto mer folk och roligare upplevelse. Det vet man ju själv när man kommer till en plats och känner sig välkommen. Det känns väldigt kul.

Kubanerna kommer att ladda upp på Harrys.

– Kubanerna brukar köra uppladdning vid speciella tillfällen. Jag ska dit själv och ha med mig Alexander Axén. Vi brukar ha någon representant för frågestund.

Det har varit bra tryck på hemmastå under säsongen, men det kanske blir extra bra på söndag?– Ja, när det kommer mycket bortasupportrar laddar hemmastå lite extra. Sedan är ju matchen otroligt viktig. Det är tredjeplatsen som innebär spel i Europa som många suktar efter, och det är bara tre poäng dit. Nu möter vi dessutom AIK som har tredjeplatsen. Det känns superkul att matchen betyder så mycket.

Erik Wärlegård.

Bild: Privat

Annons


David Hellsing

019-15 50 62
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy