Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Miljonkedjan splittras i kväll: "Hastigt sjuk"

Miljonkedjan kommer inte att återförenas i Behrn arena på grund av ett sent återbud.

Martin Karlsson under ÖIK-tiden.

Bild: NA

Annons

Örebro IK:s legendariska Miljonkedja bestående av Lars-Gunnar "Krobbe" Lundberg, Martin Karlsson och Hardy Nilsson gjorde tillsammans tillsammans över 500 poäng på drygt 90 matcher.

I dag skulle den gamla stjärntrion återförenas när ett lag bestående av före detta Örebrolirare möter Tre Kronor legens med Peter "Foppa" Forsberg i spetsen.

Men på lördagen meddelade Martin Karlsson, 64, att han inte kan medverka i hyllningsmatchen.

Annons

Annons

– Jag fick nyss beskedet av Martin. Han har blivit hastigt sjuk, så mycket mer finns inte att säga. Hans högsta önskan var att vara med på hyllningsmatchen med Hardy och Krobbe, men det går bara inte, säger Miljonkedjans lagansvarige Bosse Ahlén till Örebro Hockeys hemsida.

Martin Karlsson skulle ha varit assisterande coach i Örebros legendarlag. Hardy Nilsson och "Krobbe" Lundberg är däremot på plats i Behrn Arena, "Hårde Hardy" som headcoach för Örebros lag och "Krobbe" som straffskytt på Tommy Salo.


Henrik Brändh

019-15 51 99
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy