Annons

Annons

Annons

Örebro

Ny medarrangör av Live at Heart: "Det blir spännande att utveckla detta koncept"

Under måndagen meddelade Live at Heart att Studieförbundet Bilda går in som ny medarrangör av årets upplaga av festivalen.

Under måndagen meddelade Live at Heart att Studieförbundet Bilda går in som ny medarrangör av årets upplaga av festivalen.

Åke Lundström, Live at Heart.

Bild: Lennart lundkvist

Live at Heart arrangeras i Örebro mellan 30 augusti och andra september. Som medarrangör kommer Bilda att ta ett större ansvar för flera av festivalens programpunkter.

Annons

Annons

”För oss känns det fantastiskt bra att ha Bilda som partner. Den mötesplats Live at Heart är växer från år till år och tillsammans med Bilda kan vi nu ta flera steg framåt i att bidra till nya möjligheter för musiker, filmare och andra kreatörer att skapa viktiga relationer och hitta nya samarbeten”, säger Åke Lundström på Live at Heart, i ett pressmeddelande.

Utöver tre scener med inriktningarna pop, rock och folk bidrar Bilda även med en helt ny punkt för i år: Diaserter – dialog och konsert på scen. I den programpunkten kommer artister att intervjuas och uppträda.

”Vi har sett olika former för samtal med artister på scen och det blir spännande att utveckla detta koncept tillsammans med Bilda under Live at Heart”, säger Åke Lundström.

Det är åttonde gången som Live at Heart arrangeras och programmet utlovar runt 200 akter och 20 scener.

”Live at Heart är en fantastisk plattform och mötesplats för band och musikälskare på olika nivåer. För Bilda är det väldigt roligt att kunna ge de band som är en del av vår verksamhet möjlighet att vara med på en stor och internationell musikfestival. Vi tror oss också kunna bidra både med bra framträdanden och intressanta samtal”, säger Sara Thorstensson, Utvecklingsansvarig Kultur på Studieförbundet Bilda, i pressmeddelandet.

Annons


Evelina Åström

019-15 50 16
evelina.astrom@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan