Annons

Annons

Annons

Örebro

Klart: Mitt på Stortorget – här öppnar ett nytt äventyrsland

Nu är det klart att Prison Island kommer till Örebro. Till hösten flyttar äventyrslandet in i Kompassen.

Det är Pitcher's i Örebro som utökar den befintliga verksamheten med ytterligare 1600 kvadratmeter med äventyrsland, Lazer Game och ytterligare aktiviteter. De nya lokalerna ligger i direkt anslutning till de redan befintliga.

"I och med denna satsning stärker vi vår position samt kan erbjuda våra gäster en större helhet för upplevelser och teambuilding. När vi ser på framtiden så är det just detta som efterfrågas både bland de yngre och äldre gästerna", säger Fredrik Karlsson, marknadschef på Laweka, som äger Pitchers, i ett pressmeddelande.

Annons

Äventyrslandet marknadsförs som ett fängslande äventyr för alla åldrar. På Prison Islands hemsida beskrivs konceptet som liknande tv-programmet Fångarna på fortet där besökarna samarbetar i lag för att lösa stora och små utmaningar.

"Detta blir en av de häftigaste anläggningarna som byggts och vi är mycket nöjda att kunna sluta avtal med en så stark aktör i en strategisk viktig stad som Örebro", säger Anders Jacksson, vd för Prison Island, i pressmeddelandet.

Annons

Äventyrskedjan startade 2004 i Västerås och har sedan dess vuxit till internationell nivå.

I höstas kunde NA berätta att Pitcher's utökat sina ytor i Kompassen med en niohåls golfbana. Nu expanderar de alltså verksamheten ytterligare och öppning av de nya lokalerna beräknas ske under december i år.

Utöver de 35 Prison Island cellerna som ska byggas kompletterar Pitcher's sitt utbud med en Lazer Game arena, Virtual Reality-rum, konferensanläggning och café.

Utöver Prison Island är det även klart att Joel Kinnamans hamburgerhak Lily’s Burger öppnar i lokalerna.

Klart: Joel Kinnaman öppnar hamburgerkrog i Örebro

Nedan kan du se ett tv-inslag som gjordes när Pitcher's inomhusgolfbana stod klar:

Annons

Inbäddat innehåll


Evelina Åström

019-15 50 16
evelina.astrom@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan