Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

Ny direktlinje till Kap Verde från Örebro: "Stort intresse för dessa resor"

Nu presenteras två nyheter för soltörstande örebroare. I höst kommer det gå att flyga direkt till ögruppen Kap Verde. Dessutom fördubblas kapaciteten för resor till Kanarieöarna från Örebro flygplats.

Kap Verde ligger utanför Afrikas västkust.

Bild: TUI Sverige

Annons

Enligt resebolaget som ligger bakom satsningen bokar många örebroare sin vinterresa nu i oktober.

"Vi tycker att det är roligt att kunna erbjuda resenärer från Örebro flygplats en möjlighet att flyga direkt till solen. Det är ett stort intresse för dessa resor härifrån. Därför vill vi nu satsa på ett helt nytt resmål samtidigt som vi ökar kapaciteten på vår befintliga linje till Kanarieöarna för att möta den stora efterfrågan", säger Patrick Törn, försäljningschef på TUI Sverige i ett pressmeddelande från företaget.

Annons

Annons

En majoritet av de som reser med resebolaget från Örebro väljer att åka till någon av Kanarieöarna. En anledning till det är att dessa destinationer är solsäkra även under vintern.

"Kombinationen av klimatet och det stora utbudet av hotell för alla smaker gör det till ett av svenskarnas favoritresmål. Vi ser även att staden Las Palmas kommer tillbaka som ett populärt resmål", säger Patrick Törn i pressmeddelandet.


Beatrice Emmerik

019-15 52 92
[email protected]

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy