Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Örebro

Nu kan du flyga direkt från Örebro till Thailand – två flygningar planerade: "Når 25 omtyckta resmål"

Snart kommer örebroarna kunna nå både Phuket och Krabi med direktflyg från hemstaden. I februari nästa år är till en början två flygningar planerade till de populära semesterorterna.

Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Annons

"Vi är väldigt glada att kunna erbjuda direktflyg från Örebro till Thailand. En av de absolut populäraste destinationerna bland svenskar. Från Phuket och Krabi når resenärerna från Örebro ungefär tjugofem av Thailands mest omtyckta resmål" säger Patrick Törn, försäljningschef TUI Sverige, i ett pressmeddelande.

Thailand ligger i topp som det mest besökta resmålet bland svenskarna. Nu satsar TUI på att etablera chartertrafik i form av direktflyg till landet från Örebro.

Annons

Annons

"Vi har stor efterfrågan på fler avgångar till Thailand! Satsningen är mycket välkommen och vi ser fram emot ett fortsatt fördjupat samarbete kring charterutvecklingen tillsammans med TUI", säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport, i pressmeddelandet.

Ännu en nyhet för Örebro Airport är att flygbussar kommer att börja köras från Örebro till flygplatsen med start 1 februari i år. Busslinjen kommer att trafikera varje ankomst och avgång för Köpenhamnsflyget och stannar vid flera hållplatser i Örebro.

"Det är viktigt att våra resenärer kan välja ett miljövänligt alternativ att transportera sig till och från flygplatsen, det här är ett första steg, och nu hoppas vi att våra resenärer nyttjar linjen. Vår målsättning är att det skall finnas fler kollektiva anslutningar som matchar både flighter eller arbetstider för de som jobbar på området", säger Mikael Smedberg, i pressmeddelandet.

Till en början finns 8 platser på bussen och biljettpriset är 80 kronor för en enkel resa.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy