Annons

Annons

Annons

Nora

Kyrkans modevisning i Nora hjälper människor att resa sig

Modevisning för tredje året i rad. Nora Bergslagsförsamling genomför arrangemanget lördag 10 mars.

Text: 

Fjolårets modevisning blev så populär att församlingen inte kunde ta emot alla som ville komma. Därför ordnas i år två shower i Nora församlingshem, med start klockan 15 samt 18.

– Så vi hoppas att gensvaret blir minst lika stort den här gången. Redan har vi sålt en del biljetter, men det finns fortfarande kvar, säger församlingsassistent William Jutemalm och tillägger att biljetter finns att köpa i Kyrkboden som drivs av församlingen.

Annons

Annons

Fjolårets modevisning i Nora församlingshem blev så populär att biljetterna inte räckte. Därför ordnas i år två sittningar. Foto: NA arkiv

Det är lokala företagare som deltar och visar kläder, fixar frisyrer och make-up. Församlingens ungdomar ställer upp som modeller, en del butiker har fixat egna.

Under arrangemanget bjuds på lättare förtäring och ordnas lotterier med prisvärda priser.

Alla intäkter Nora Bergslagsförsamling får in går oavkortat till Svenska kyrkans fastekampanj, som i år går under namnet "Att resa sig starkare". Syftet med kampanjen är att hjälpa människor som har det svårt till yrkesutbildning, för att på sikt kunna försörja sig själva.

Fjolårets modevisning gav runt 12 000 kronor som gick till det årets fastekampanj.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan