Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hallsberg

Använd Hallsbergs miljonöverskott till ökad service

Många beslut i Hallsbergs kommun fattas i detta hus. Insändarskribenten hoppas på fler och bättre.

Annons

NA rapporterade att Hallsbergs kommun gick med 10-tals miljoner i överskott, men är det rimligt när kommunens åtaganden inte sköts i stället? Infrastruktur och vård är två väsentliga punkter som vi invånare ofta upplever som eftersatta. Vägnätet är inte underhållet i den omfattning det borde, för inte är väl stora potthål i huvudlederna att anse som acceptabelt? Detta medför till att fälgar blir skeva då de slår ner i dessa hål men det drabbar inte kommunens budget utan blir en utgift för oss kommun invånare istället.

Annons

Annons

Det debatteras ofta om att vården inte fungerar helt smärtfritt, missnöjd och stressad personal orsakat av underbemanning är ett stort samtalsämne mellan oss invånare. Det finns inga lediga parkeringsplatser kvar i centrum längre då nybyggnation har skapat ökat behov för parkering i centrum. Borde inte kommunen istället använda pengarna till att upprätthålla en god standard för oss skattebetalare, istället för att agera som ett vinstdrivande företag som visar upp stora överskott för aktieägarna?

”Vi verkar vara överbeskattade i Hallsberg!”

Hallsberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy