Annons

Annons

Annons

Örebro

Här är årets Live at heart-talare – största programmet hittills

Över 50 talare är hittills inbjudna till seminarieprogrammet för årets upplaga av Live at heart. På listan återfinns bland annat musikern Ale Möller, artisten Ane Brun och Marianne Furevold-Boland som har producerat tv-serien Skam.

Text

Arkivfoto: Lennart Lundkvist

Annons

I programmet ingår seminarier, panelsamtal och föreläsningar med personer från den internationella musikbranschen och filmbranschen.

”Bland årets talare hittar man deltagare från flera olika områden både inom musikbranschen men också från filmbranschen. Jag tycker att mötet mellan musik och film är spännande och är övertygad om att det banar vägen för många intressanta samtal under festivalen”, säger Åke Lundström, vd för Live at heart.

Annons

Annons

Från musikbranschen kommer bland annat Michael Blair samt svenska artisterna Anna Stadling och Glasvegas-trummisen Jonna Löfgren tala. Även låtskrivaren och producenten Tim Larsson, som har jobbat med Celine Dion, är bokad.

Från filmbranschen är det spikat med bland annat norska Skam-producenten Marianne Furevold-Boland samt manusförfattarna Björn Carlström och Stefan Thungberg, som är skapare av tv-serien Jägarna.

Listan över alla hittills bokade talare ser du nedan.

Läs också:

Ane Brun klar för Live at heart med egen diasert

24 nya artister klara för Live at heart

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan