Annons

Annons

Annons

Speedway

Lamberts hyllning till EM-banan: "Jag gillar Güstrov"

Helgens EM-tävlingar körs i tyska Güstrov. Någon som är glad för det är Rospigge-talangen Robert Lambert.
– Det är en ganska speciell bana, men jag måste säga att jag gillar den, säger han till SEC.

Text

Robert Lambert ser fram emot att visa upp sig i Güstrov .

Bild: Pove Persson

Annons

Robert Lambert, med en riktigt fin säsong i ryggen, är ödmjuk inför helgens EM-tävlingar i Güstrov men kanske öppnas dörren för en fin prestation i Tyskland. 20-åringen trivs nämligen bra på banan i Güstrov.

– Jag har kört där många gånger , så förhoppningsvis kan jag göra mitt bästa och det blir bra, säger han i en intervju på SEC:s hemsida.

Annons

Annons

Trots det vill han inte sväva iväg eller ta ut något i förskott. Det är en balanserad och ödmjuk Lambert som ställer sig på startlinjen på lördag.

– Jag kommer att vara nöjd om jag lämnar Güstrov som topp åtta. Jag inser att det här är en helt annan nivå. Snart vet jag hur jag ligger till efter en andra runda och när säsongen är slut kommer jag veta min plats på den internationella arenan. Det får visa mig vad jag är kapabel att göra nästa säsong, säger han till SEC.

Läs också: Farmaren Robert Lambert urstark när Rospiggarna vann stort: "Skönt att få gnugga in det här i ansiktet på dem"

Se också: TV. Robert Lambert strålande glad efter första fullpoängaren i Sverige: "Jag vill tacka alla fans i Hallstavik"

Se också: Se när stekhete Robert Lambert plockar kvällens första trea i matchen mot Masarna

Annons

Annons

Se också: Lambert i storform mot Indianerna – se en av fem heatsegrar här

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan