Annons

Annons

Annons

Örebro

Rörigt på parkeringen utanför Lidl i Örebro

Signaturen är besviken på att det inte finns någon respekt för hur man ska parkera utanför Lidl i Örebro.

Bild: TT

Annons

Mitt besök på Lidl i Örebro 18/7 2018 utvecklade sig till en mardröm. Parkeringsplatserna vid butiken är markerade i rött så, att övriga ytor frigöres för besökare att transportera sig in till lediga p-platser och ut från parkeringen när man handlat färdigt. Parkering på andra platser än de rödmarkerade förhindrar alltså den tänkta framkomligheten.

Annons

När vi kom till butiken ser vi en bilist som parkerar utanför de röda rutorna på sådant sätt, att framkomligheten in på parkeringen drastiskt försämras.

Annons

Min man tillrättavisade föraren som svarade ”Röda rutorna” varefter vederbörande helt nonchalerade tillrättavisningen och gick in och handlade till synes helt oberörd.

Jag blev då hänvisad att ringa polisen 11414 och anmäla ”parkeringsfel vid Lidl”, vilket jag också gjorde.

Inne på LIdl tog jag kontakt med en anställd och påtalade det inträffade och påpekade att Lidl mer kraftfullt bör informera om och kontrollera efterlevnaden av gällande parkeringsregler.

Jag blev då hänvisad att ringa polisen 11414 och anmäla ”parkeringsfel vid Lidl”, vilket jag också gjorde. En röst där uppmanade mig att ringa 112. För mig är detta ett nummer endast för nödsamtal så jag avslutade samtalet.

Emedan det uppenbarligen inte går att skapa regelefterlevnad vid Lidl gick jag helt enkelt fram till den som parkerat felaktigt och levererade en veritabel utskällning.

Motivationen att handla och i framtiden besöka Lidl i Örebro har tyvärr försvunnit då jag dels riskerar att mötas av nya parkeringspsykopater och då dels ingen med ansvar tycks bry sig.

”Gunnel”

Örebro

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan