Annons

Annons

Annons

Lindesberg

Höstens teaterprogram i Lindesberg spikat – inleds i Ullersäter

Lindesbergs Riksteaterförening bjuder under kommande teatersäsong på tre föreställningar, där den första ges i Ullergården, Ullersäter.

Lördag 29 september blir det vad som beskrivs som en varm och lekfull föreställning fylld med sånger och förunderligheter. Det är Eva Ahremalm och Åse Christensen som ger Öppna ditt fönster i Ullergården, Ullersäter, med Ullersäters bygdegårdsförening som medarrangör.

Från Öppna ditt fönster. Foto: Lindesbergs riksteaterförening

Annons

Annons

Månaden senare, tisdag 30 oktober följer höstens andra föreställning, Lögnen, en komedi om otrohet i goda vänners lag. Producent är Riksteatern och vi får se och höra de fyra skådespelarna Sanna Krepper, Fredrik Evers, Lotta Östlin Stenshäll och Peter Järn på scenen i Folkets hus, Lindesberg.

Från Lögnen. Foto: Lindesbergs Riksteaterförening

Paul och Alice har bjudit in sina vänner Michel och Laurence på middag. Strax innan gästerna ska anlända berättar Alice för Paul att hon av en slump sett Michel kyssa en annan kvinna på stan. Hon står nu inför ett dilemma: Ska hon berätta för sin vän Laurence vad hon sett? Hennes man Paul försöker övertyga henne om att inte avslöja något.

Sist ut, torsdag 29 november kl 19.00 Folkets Hus, Lindesberg: Polarfararna, med medverkande Anna Nyman, Cilla Thorell och Myra Neaner.

Från Polarfararna. Foto: Lindesbergs riksteaterförening

I ett ödsligt islandskap befinner sig tre människor på ett forskningsuppdrag när ett minst sagt oväntat katastrofläge uppstår.

Annons

Hur klarar sig tre skyddslösa människor i en extrem natur och vad händer med den som står öga mot öga med sin egen utsatthet? Vad innebär det att bege sig ut i det okända? När blir vi tvungna att vända om, och när kommer vi till punkten då det är för sent? Och går det att hitta vägen genom att gå vilse? Polarfararna är ett spännande och absurt katastrofdrama, där människan och nyfikenhetens drivkraft står i centrum.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan