Annons

Annons

Annons

Annons

Askersund

Bokmässan ”Läsfesten-Askersund läser och skriver” arrangeras i Sjöängen

Åsa Hellberg och Sven Olov Karlsson är två rikskända författare som medverkar i Askersunds bokmässa ”Läsfest-Askersund läser och skriver”. Bokmässan äger rum lördagen den 13 oktober.

På lördag arrangeras det en läsfäst på Sjöängen. Det en bokmässa med lokala, regionala och nationella författare. Arkivfoto

Bild: Åsa Eriksson

Annons

Nu får Askersund en egen bokmässa. I läsfesten medverkar lokala, regionala och nationella författare. Två rikskända författare som kommer att vara på plats under dagen är Åsa Hellberg och Sven Olov Karlsson. Andra som medverkar under läsfesten är Oscar von Seth, Ulla Fredriksson, Lynn Priman, Richard Pauly, Ulla-Britt Jonsson, Olle Östergren och Johan Wren.

Annons

– Johan Wren, är uppväxt i Askersund och debuterar i höst med fantasyromanen ”Stenbrons hemlighet”. Med under Läsfesten finns förstås också Folke Dahlbergssällskapet, som vårdar minnet av den framstående Vätternskildraren från Askersund, säger Annika Restadh, enhetschef för kultur och aktivitet på Askersunds kommun, i ett pressmeddelande.

Annons

Under dagen kommer Teater Modiga Rut att spela två barnföreställningar och det kommer att arrangeras en skivarworkshop med Inger Lundin. Askersund-Laxå Soroptimistklubb kommer att berätta om olika kvinnor som har satt Askersund på kartan.

Läsfesten arrangeras lördagen den 13 oktober av Askersunds bibliotek, ABF i Örebro län, Region Örebro län och Bok och papper i Askersund.

 

 

Annons

Annons

Till toppen av sidan