Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Oerhört ledsam upplevelse under hemmapremiären på Behrn arena

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Djurgårdens Buya Turay på väg genom ÖSK-försvaret på sin väg till att göra 0-2.

Annons

Våren låg i startgroparna och en härlig hemmapremiär väntade mot ett topptippat Djurgården. Väl nere på ”Vallen” var stämningen god och förväntningarna från ÖSK:s supportrar var försiktiga men hoppfulla.

Tyvärr förlorade vårt svartvita lag men än värre var vissa Kubaners uppträdande. Ett fåtal bar rånarluva och eldade bengal efter bengal.

Hur de fått in dem på arenan är outgrundligt då man i år kroppsvisiterar gammal som ung.

Annons

Annons

Men värre var den flathet som ordningsvakter och polis visade för dessa individer, en rånarluva stod längst ned vid stängslet och eldade sex bengaler i första halvlek utan någon som helst åtgärd från vakter eller polis.

Jag ställde frågan till en ordningsvakt varför man inte ingriper och stävjar detta beteende. Varvid vakten svarade att de fått tydliga direktiv av polisen att inte ingripa för att de då kan ”störa ordningen”. Polisen valde att filma rånarluvorna som innan paus drog ett svart skynke över sig och bytte ut alla signalement som kunde användas emot dem.

Min fråga blir givetvis till polisen, hur tänkte ni?

Genom att inte stämma i bäcken har ni nu medverkat till att det är ok att gå på fotboll iklädd rånarluva och elda bengaler.

”Fotbollssupporter”

Örebro

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan