Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Lillån hämtade i kapp underläge och kryssade mot Sturehov

Text: 

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

I halvtid ledde Sturehov matchen på bortaplan i division 4 Örebro i fotboll mot Lillån med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Lillån in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 4–4.

– En stark laginsats där vi låg under tre gånger i matchen men ändå visade grabbarna stark lagmoral. Synd att vi tappade när vi ledde med 4-3, att vi inte spikade igen där. Hovet är min gamla klubb så har stor respekt för dem, de har duktiga spelare och en bra coach. Jag tycker att oavgjort är ett rättvist resultat eftersom det var två lag med riktig bra offensiv idag, men lite sämre i defensiven. Riktigt nöjd med laginsatsen vilket var viktigt för framtiden, nu står Latorps IF på tur i ännu en tuff match, kommenterade Lillåns tränare Dragan Djordjevic.

Annons

Annons

Sturehovs tränare Fredrik Nilsson om matchen:

– Vi gör en bra första halvlek och leder rättvist. I andra halvlek är Lillån mer på tårna och skapar stora problem för oss defensivt. Matchen slutar lika men kunde lika väl slutat med vinst åt någon av lagen.

Det var Lillåns femte match i rad utan seger.

Lillåns mål gjordes av Henning Nordvall, Damian John Caracciolo, Patrik Ljunghagen och Filip, Sturehovs av Isac Eklöf, Simon Eseus, Anton Östberg och Erik Anfelt.

Lillån stannar därmed på sjunde plats, och Sturehov på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Lillån är Latorp. Lagen möts onsdag 29 maj 19.00 på Björkvallen. Sturehov tar sig an IFK Örebro hemma tisdag 28 maj 19.00.

Annons

Annons

Till toppen av sidan