Annons

Annons

Annons

Fotboll

Vretstorp ny serieledare efter 6–4 mot Lillån

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Det blev 6–4 (3–1) hemma för Vretstorp mot Lillån i fredagens match. Därmed är laget serieledare i division 4 Örebro i fotboll, två poäng före Sturehov, efter elva spelade matcher. För Lillån betyder resultatet att man är på åttonde plats i tabellen.

– Vi möter ett lag som krigar på i 90 minuter, vi går snabbt upp i en 3-0 ledning genom mycket fint spel. Vi slappnar då av och slutar spela vårt spel, sen får dom 3-1 innan halvlek. I andra halvlek ångar vi på och kan göra 4-1. Vi gör en del byten och Lillån spelar längre bollar och satsar på omställningarna, vilket dom lyckas bra med och gör 4-2. Mycket böljande spel med korta anfall vilket passade Lillån bättre än oss. Vi gör 5-2 innan dom gör 5-3 åter igen på en omställning. En böljande match med onödigt mycket mål tycker jag. Vi har kontroll på matchen men Lillån ska ha en stor eloge att dom krigar hela vägen och lyckas göra fyra mål på oss. Vi jobbar vidare och har en skön känsla i gruppen. Vi är svårslagna när vi är på topp, kommenterade Vretstorps tränare Dennis Fransson.

Annons

Annons

Lillåns tränare Dragan Djordjevic tyckte så här om matchen:

– Vrestorp som börjar första 20-25 minuterna i rasande tempo. 3-1 i halvlek, välförtjänt alla dagar i veckan till Vrestorp, som är klart bättre än oss första 45 minuterna. I andra halvlek så höjer vi oss och spelar stundtals riktigt bra fotboll och då helt plötsligt så börjar vi närma oss, men när Vrestorp gör 5-3 så går luften ur oss. Vi gör det riktigt bra i 45 minuter men det räcker tyvärr inte mot ett så bra lag som Vrestorp som vinner denna match välförtjänt.

Det här innebär att Vretstorp nu har fyra segrar i följd.

Jerry Wiberg, Anton Weman, Philip Hjalmarsson, Robin Ingvarsson, Markus Moore och Hampus Lind blev målskyttarna för Vretstorp, medan Senad Berisha 2, Patrik Ljunghagen och Ismet Reiz gjorde Lillåns mål.

På tisdag 18 juni 19.00 spelar Vretstorp hemma mot IFK Örebro, och Lillån borta mot IFK Lindesberg.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan