Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Lillån hämtade i kapp underläge och kryssade mot Askersund

Text: 

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

I halvtid ledde Askersund matchen på hemmaplan i division 4 Örebro herr i fotboll mot Lillån med 2–0. Men i andra halvlek jobbade sig Lillån in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2.

– En viktig match på förhand då vi vill skapa utrymme neråt i tabellen och vibörjar matchen riktigt bra, vi är det enda laget på planen och ledningen kan vara större. Men som så många gånger förut denna säsong lyckas vi inte stänga matchen och Lillån gör två mål sista tio på fasta situationer. Än en gång ett riktigt tungt och onödigt poängtapp, kommenterade Askersunds tränare Johan Hailee.

Annons

Annons

Lillåns coach Dragan Djordjevic:

– Första halvlek börjar med två lag som känner på varandra, men sakta men säkert så blir Askersund bättre och bättre, så sista halvtimman i första halvlek är Askersund klart värda att leda med 2–0 Vi är tafatta, tar fel beslut och har dålig inställning på grabbarna. I pausen så pratar vi just om inställningsfrågan, gör några byten och det blir klart bättre fart på oss i andra och till slut 2–1 och sedan på slutet straff till oss 2–2! Helt ok, mot en riktigt bra Askersund på bortaplan.

Askersunds mål gjorde av Andreas Borg och Daniel Nilsson, medan Senad Berisha gjorde båda målen för bortalaget.

Askersund stannar därmed på åttonde plats, och Lillån på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Askersund IFK Örebro hemma på Solberga IP, onsdag 7 augusti 19.00. Lillån spelar borta mot FK Bosna fredag 9 augusti 19.00.

Annons

Annons

Till toppen av sidan